تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

نهم بهمن به‌عنوان روز اطلاعات عملیات در سپاه نام‌گذاری می‌شود

جانشین فرمانده کل سپاه گفت: سال آینده روز نهم بهمن مصادف با سالروز شهادت حسن باقری، به‌عنوان روز اطلاعات عملیات در سپاه نام‌گذاری خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۵ - ۰۹ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 29
کد خبر: ۱۱۹۸۷۶

به گزارش راهبرد معاصر سردار دریادار پاسدار «علی فدوی» عصر امروز (شنبه) در سی و نهمین سالگرد شهادت سردار «حسن باقری» و روز اطلاعات و عملیات اظهار داشت: در دفاع مقدس، بعد از مدت کمی رزمندگان ما به‌واسطه توکل به خداوند توانستند بر دشمن غلبه کنند و این هم وعده خداوند است که فرموده اگر دستوراتی که دادم را اطاعت کنید، شما را یاری می‌کنم.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: چند روز دیگر وارد چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی می‌شویم و این در حالی تحقق می‌یابد که خبیث‌های عالم در ۲۴ بهمن ۱۳۵۷ به‌صورت سازمان‌یافته به سردمداری آمریکا، به ما حمله کردند به نحوی که ۸۷ کشور در طول هشت سال دفاع مقدس در جبهه مقابل ما قرار داشتند و تنها دو کشور سوریه و کره شمالی در میان آن‌ها نبودند؛ در واقع هر کشوری که تصور کنید در مقابل ما قرار داشت.

وی در مقایسه‌ای میان توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران و آمریکا، بیان کرد: بودجه نظامی آمریکا ۸۰ میلیارد دلار است و حتی به لحاظ علمی و تکنولوژی هم آن‌ها در رتبه‌های بالاتری قرار دارند، ولی در کسب نتایج، این موضوع برعکس است؛ امروز از نظر اقتصادی، چون به قواعد الهی توجه نکردیم و دستورالعمل‌های دشمن را مبنا قرار دادیم، باعث شده تا شرایط فعلی اقتصادی را در جامعه شاهد باشیم.

سردار فدوی تأکید کرد: بزرگداشت روزهای جنگ هرچند مهم است، اما از آن مهم‌تر درس‌هایی است که از آن وقایعِ روی داده باید بگیریم. وقتی قواعد قرآنی رعایت شود، یمنی‌ها بر جبهه متحد کفر و باطل از قبیل کشورهای ضعیف جنوبی خلیج فارس، اروپایی‌ها، آمریکایی‌ها و حتی آفریقایی‌ها غلبه می‌کنند و این نشان می‌دهد که اگر به وعده‌های خداوند ایمان داشته باشیم، نتایج به بهترین نحو رقم خواهد خورد.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار داشت: سال آینده روز نهم بهمن مصادف با سالروز شهادت حسن باقری، به‌عنوان روز اطلاعات عملیات در سپاه نام‌گذاری خواهد شد.

وی گفت: آخرین وزیر دفاع دولت «اوباما» در پایگاه الظفره امارات ایستاد و در حالی که جلوی آن پهپاد «گلوبال هاوک» قرار داشت، گفت که ما و همپیمانان منطقه خلیج فارس و فرامنطقه‌ای به دنبال ایجاد توانی هستیم تا در برابر ایران بازدارنده باشد. این بیانگر قدرتی است که جمهوری اسلامی ایران به آن دست یافته؛ قدرتی که باعث شده تا دشمنان به دنبال ایجاد توان بازدارندگی در برابر ایران باشند.

سردار فدوی خاطرنشان کرد: آن‌چه مربوط به انقلاب و روزهای قبل جنگ و دوران دفاع مقدس می‌شود به نسل حاضر منتقل شده است که درباره صحت این ادعا می‌توان به نقش‌آفرینی مدافعان حرم اشاره کرد./دفاع پرس

کلمات کلیدی: سپاه
مطالب مرتبط
ارسال نظر